borrelhapjes
Voeding

Borrelplank bezorgen bij jou thuis

Wil jij een borrelplank laten bezorgen in Nederland? De oplossing voor een feestje of gezellig avondje thuis met vrienden of familie. Hier zit je goed voor verscheidene borrelboxen om zelf je plank mee op te maken, alsook kant-en-klare planken die wij komen thuisbezorgen. Kies jij voor een complete borrelbox of geheel opgemaakte borrelplank?

Bestel direct een box of laat een borrelplank bezorgen in Nederland. Plaats je bestelling via onze website en laat een borrelplank bezorgen in Nederland. Wil jij catering of een borrelplank op maat? Stuur ons dan een e-mail via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelplank op maat te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

Wij bieden verschillende soorten borrelplanken en bezorgen die altijd bij de klant thuis. Heb jij trek in een goedgevulde borrelplank met versgebakken brood, crackers, kaas, tapas, fruit, noten, vleeswaren, dips en meer? Kies dan één van deze bezorgopties:

  1. Een luxe borrelbox die via een gekoelde box in heel Nederland geleverd kan worden;
  2. Een kant-en-klare mooi opgemaakte borrelplank die je direct kunt serveren (regio Gelderland).

Je kunt elke dag van de week alvast jouw borrelplank of borrelbox bestellen. Wil je graag een opgemaakte borrelplank in de regio Gelderland/Overijssel laten brengen? Kies en betaal je borrelplank dan minimaal 2 dagen van tevoren (liefst eerder).

Hapjes voor thuis bestellen

Wil je overheerlijke hapjes bestellen? Dan kun je kiezen uit de volgende bestelopties:

  1. Luxe borrelbox – Heel Nederland: Gekoelde pakketlevering waarvan de borrelhapjes tot 4 dagen na levering gekoeld bewaard en geserveerd kunnen worden. ‘S middags wordt de gekoelde borrelbox aan de koerier overhandigd en in de avond heb jij je borrelbox vers en gekoeld in huis. Open de doos direct na het aannemen en plaats de box inhoud in de koelkast.
  2. Opgemaakte plank – Gelderland: We bezorgen een compleet gestylde plank bij jou op de gekozen avond. De plank is direct klaar om te serveren!
  3. Opgemaakte plank binnen Apeldoorn: Binnen Apeldoorn leveren we de schitterend opgemaakte plank op de avond naar keuze. Je kunt direct serveren!

Interesse in onze catering op maat, maar woon je buiten de regio Gelderland? Neem dan contact op of bekijk onze service op maat. Vul het aanvraagformulier in en we nemen contact met je op voor een passend voorstel.

Cateraar en webshop

Borrelboxen en borrelplanken bezorgen in Nederland alsook de complete catering op locatie zijn door ons te realiseren. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox aan de slag te gaan, of om een complete gestylde borrelplank in Nederland te laten bezorgen. Meer informatie over onze verzending, het assortiment borrelplanken en meer vind je op onze website.

Wil jij iemand een borrelbox schenken? Dat is zeker mogelijk! Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.

Reacties uitgeschakeld voor Borrelplank bezorgen bij jou thuis