bloemen thuis
Wonen

Eenvoudig bloemen thuis laten bezorgen

Tegenwoordig zijn er tal opties om bloemen thuis te laten bezorgen. Je hoeft niet meer tussen je werk door zelf naar de bloemist of naar de markt om bloemen te halen. Bloemen bezorgen klinkt misschien onhandig, maar er zijn genoeg manieren bedacht om bloemen op een zorgvuldige wijze te bezorgen, waardoor je boeket mooi en intact blijft gedurende de reis. Meerdere bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het thuisbezorgen van bloemen. Ben je benieuwd hoe dit werkt, en misschien wel geïnteresseerd in het laten thuisbezorgen van een bosje bloemen? Lees dan meer in deze blog.

Elke week een vers boeket thuisbezorgd

Je kan er ook voor kiezen om elke week een boeket thuis te laten bezorgen. Als je dit wil kan je een bloemenabonnement afsluiten. Dit kan bijvoorbeeld bij Bloemen van de teler. Je krijgt dan elke week een vers boeket thuisbezorgd. Zo ben je elke week verzekerd van een mooie bos bloemen in huis. Het fleurt je huis lekker op en het ruikt ook nog eens lekker. Je krijgt vaak de bloemen van het seizoen, waardoor het ook nog eens beter is voor het milieu. Zo gaan er minder verse bloemen verloren doordat ze niet gekocht worden en weggegooid moeten worden. 

Bloemen thuis laten bezorgen zonder abonnement

Je hoeft natuurlijk helemaal geen abonnement af te sluiten om bloemen thuis te laten bezorgen. Andere bezorgdiensten leveren ook graag bloemen op bestelling bij je thuis af. Hierbij kan je denken aan bezorgers van cadeau artikelen zoals wenskaarten en ballonnen. Vaak bieden zij ook boeketten af. Daarnaast heb je nog tal verschillende bloem bezorgers, die echt gespecialiseerd zijn in het bezorgen van boeketten. Zo ben je er van verzekerd dat jouw boeket netjes op de plaats van bestemming aankomt. 

Een leuke cadeautip

Een bloemenabonnement is natuurlijk hartstikke leuk om te hebben, maar misschien nog wel leuker om te krijgen. Verras een vriendin of je moeder met zo’n abonnement en ze zal elke keer bij het krijgen van het verse boeket weer verrast zijn. Je ontvangt altijd bloemen die in het seizoen zijn, waardoor er niet onnodig bloemen verloren gaan. Zo heb je dus elke week op milieuvriendelijke wijze een vers en variërend boeket.

Reacties uitgeschakeld voor Eenvoudig bloemen thuis laten bezorgen